Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ομάδα Κύκλος: Ζω με Ανταλλαγή (Κώς)

Την Πέμπτη 1/3/2012 έγινε η πρώτη συνάντηση μελών της ομάδας που δημιουργήθηκε από το Ιντερνέτ, αν και δεν γνωριζόμασταν, καταλάβαμε πολύ σύντομα ότι είχαμε κάτι κοινό, την ανάγκη να αντιδράσουμε και να δράσουμε απέναντι στην παγκόσμια οικονομική κρίση. 

Όλα ξεκίνησαν από ένα κοινό ενθουσιασμό μέσα από ένα βίντεο στο Facebook
http://www.youtube.com/watch?v=_v-OyBiZDNQ

Άρχισε ο καθένας χωριστά να ερευνά το θέμα της ανταλλακτικής οικονομίας, τα εναλλακτικά προγράμματα γεωργικής και ζωικής παράγωγης, ξέρετε πως είναι το διαδίκτυο... απεριόριστο.... το κάθε θέμα διαιρείται σε αλλα θεματα, όπως οι κοινότητες, η οικολογία, τα ανταλλακτικά παζάρια, ανταλλαγή υπηρεσιών, κοινωνικές δράσεις, τα κοινωνικά ιατρεία, μαζικές παραγγελίες καταναλωτών (το κίνημα της πατάτας) ,το λεγόμενο fair trade (δίκαιο εμπόριο), και πολλές άλλες προσπάθειες ανθρώπων απ' όλο τον κόσμο που με τις δράσεις τους μας στέλνουν ένα μήνυμα αγάπης στην ζωή, τον άνθρωπο, το περιβάλλον, τον πολιτισμό...

Αυτό είναι και το κοινό μας κίνητρο , και γι’ αυτό σας προσκαλούμε να μεγαλώσουμε τον κύκλο, να γνωριστούμε, να οργανώσουμε το δίκτυο μας, να καταγράψουμε τις προσφορές και ανάγκες και να διοργανώσουμε από κοινού το πρώτο μας ανταλλακτικό φεστιβάλ.


Σας περιμένουμε Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 19:00 στο Πολύκεντρο Θαλασσινού

Περισσότερες πληροφορίες:
2242027759
antallaktikiko@gmail.com

με εκτίμηση

Αναστασία Βαγγαλάτη μελος του κυκλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου