Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Δωρεάν μαθήματα στους μαθητές σε Χαλκηδόνα και Νέα Φιλαδέλφεια

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη και για αυτή τη σχολική χρονιά του προγράμματος των απογευματινών δωρεάν μαθημάτων για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του Δήμου μας.

Τα μαθήματα για τους μαθητές Λυκείου θα αρχίσουν στις 3 Δεκεμβρίου 2012 και θα γίνονται στους χώρους του 1ουΓυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ για τους μαθητές του Γυμνασίου θα αρχίσουν τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου σε χώρους που θα ανακοινωθούν σύντομα.


Η Ένωση Γονέων θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημοσίως όλους τους Καθηγητές που θα συμμετάσχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα, τους Διευθυντές, τα Σχολικά Συμβούλια και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων που συνέδραμαν στη διάχυση του προγράμματος και τη συλλογή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων μαθητών, καθώς και όλους τους φορείς που την βοήθησαν στην διοργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος, όπως τη Γ’ ΕΛΜΕ Αττικής, τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, τη Σχολική επιτροπή, το Πνευματικό Κέντρο, κλπ.

Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι: Έκθεση, Αρχαία, Φυσική, Μαθηματικά, Λατινικά, Λογοτεχνία, Χημεία
Για το πρόγραμμα δωρεάν απογευματινών μαθημάτων Λυκείου Πατήστε εδώ

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας

Διεύθυνση Γραφείων:Σαρανταπόρου & Πλατεία Κερκύρας 12 (στο 4ο συγκρότημα των εργατικών πολυκατοικιών της περιοχής Βλάχου), 14342, Νέα Φιλαδέλφεια

Τηλ. επικοινωνίας: 210-2522214 ή 6932547620

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:e.s.g.k.nfiladelfias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου