Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Τρόφιμα και δωρεάν εξετάσεις από το Μ.Α.Ζ.Ι. (Θεσσαλονίκη)

Τρόφιμα και δωρεάν εξετάσεις σε άπορες οικογένειες θα παρέχουν σήμερα στις 18:00, τα μέλη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας Μ.Α.Ζ.Ι. («Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα»).

Τα μέλη της Μ.Α.Ζ.Ι. μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο που έχουν δημιουργήσει, θα μοιράσουν στα γραφεία του Συλλόγου «Ο Αριστοτέλης», Στέγη Πολιτισμού και Κοινωνικής Συμπαράστασης Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, δέματα με τρόφιμα για άπορες οικογένειες της Θεσσαλονίκης και, παράλληλα, θα δώσουν τη δυνατότητα να εξεταστούν δωρεάν από γιατρούς, συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σε μία πραγματικά δύσκολη περίοδο που οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται και πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα επιβίωσης, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Μ.Α.Ζ.Ι. («Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα»), με ουσιαστικές δράσεις, προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό εκείνων που πλήττονται περισσότερο από την κρίση.
«Είναι ευκαιρία να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε ανθρώπους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, άνεργους και άπορους. Είναι απαραίτητο οι συμπολίτες μας να μας συναντούν μπροστά τους με ουσιαστικές πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Λίγα τρόφιμα και η δυνατότητα των δωρεάν ιατρικών εξετάσεων σε ανθρώπους που το χρειάζονται πραγματικά είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη, ειδικά αυτές τις μέρες των εορτών» ανέφερε ο πρόεδρος της Μ.Α.Ζ.Ι Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου