Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Δωρεάν διανομή γραβιέρας κρήτης σε απόρους


Δωρεάν τρόφιμα στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) προσφέρει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σε μια προσπάθεια να συνδράμει τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται. Η προσφορά αφορά σε. 800 κιλά γραβιέρας Κρήτης, τα οποία θα παραθοδούν σήμερα το πρωί.


«Το κέντρο της Αθήνας βιώνει τη φτώχεια και την εγκατάλειψη. Πρέπει με ευαισθησία να δούμε το θέμα και να κάνουμε κάτι», τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΚΥΑΔΑ Γιώργο Αποστολόπουλο.

«Αυτές οι πρωτοβουλίες χρειάζονται για την κοινωνία και τούτη η κίνηση πρέπει να γίνει παράδειγμα και για άλλους κρατικούς φορείς», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ.

Η διάθεση της γραβιέρας Κρήτης στο ΚΥΑΔΑ εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα διανομής δωρεάν τροφίμων σε απόρους που υλοποιεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το πρόγραμμα είναι προϋπολογισμού 19 εκατ. ευρώ, ενώ οι δικαιούχοι ανέρχονται σε 250.000 άτομα. Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του προγράμματος πέρυσι διανεμήθηκαν 13.730.000 κιλά τροφίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου