Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Δωρεάν Δείγματα

ΔΕΙΓΜΑ ΜΕΛΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙ
Ζητήστε δωρεάν δείγμτα μέλι καλαμάκι επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες γεύσεις εδώ και στέλνοντας email στο info@honeykalliston.gr.

ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΦΕ
Ζητήστε δωρεάν δείγματα καφέ Organo Gold συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας εδώ και στην συνέχεια επιλέγετε ποια είδη θέλετε να δοκιμάσετε.


ΔΕΙΓΜΑ ΣΤΥΠΟΧΑΡΤΟΥ
Ζητήστε δωρεάν δείγματα στυπόχαρτων για δοκιμή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 ΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ
Ζητήστε δωρεάν δείγμα του Toppik Hair Building Fibers Travel Size, ενός προϊοντος κατά της τριχόπτωσης, για άντρες και για γυναίκες, ακολουθώντας της οδηγίες εδώ.
Η μοναδική χρέωση που θα έχετε είναι τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα: Το κόστος της αποστολής είναι :
2,5 Ευρώ (συμπ. 23% ΦΠΑ) για την Αθήνα 3,5 Ευρώ (συμπ. 23% ΦΠΑ) την υπόλοιπη Ελλάδα. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,5 Ευρώ (συμπ. 23% ΦΠΑ) για όλη την Ελλάδα.


 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣ
Κάνετε Like στην σελίδα της Shiseido Greece στο facebook, τυπώστε το ειδικό κουπόνι και κερδίζετε δωρεάν δείγμα 4ml της κρέμας Bio-Performance Advanced Super Revitalizing.
Επιπλέον συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση για 100 Bio-Performance Advanced Super Revitalizing.

Πηγή:[http://freebiesgr.blogspot.com]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου