Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Μια ακόμη αξιέπαινη δράση αλληλεγγύης και εθελοντισμού στο Θερμαϊκό

Είναι καλό να βλέπουμε το φως και όχι να γκρινιαζουμε για το σκοτάδι. Κι εκει που δεν υπάρχει φως μπορούμε να ανάψουμε εμείς ένα κερί. Ετσι σκεφτήκαμε και ξεκινήσαμε τη δουλεια. 

Η ομάδα ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ παίρνει μορφή και αναλαμβάνει δράση. Ξεκινούν 2 δράσεις : το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 
Τα μαθήματα μουσικής θα γίνονται δωρεάν. 
Θα γίνονται δεκτές μόνον ελεύθερες προσφορές προς τους δασκάλους από τους μαθητές, και μόνον όταν αυτοί το επιθυμούν.Τα μαθήματα θα είναι για παιδιά από 7 εως 14 ετων. 

Επίσης θα λειτουργήσει η ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ για παιδιά 7-12 ετών. Εχουμε την πρώτη χορηγία σε βιβλία από τις εκδόσεις Καστανιώτη και ελπίζουμε να έχουμε και άλλες χορηγίες βιβλίων από εκδοτικούς οίκους. Θα χρειαστούμε και χορηγίες σε υλικά για τις χειροτεχνίες μας αλλά ελπίζουμε ότι θα βρούμε σύντομα. Οι δράσεις απευθύνονται σε παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε σε ωδείο η σε εξωσχολικές δραστηριότητες. Στόχος μας να μην υπάρχει κανένα παιδί αποκλεισμένο λόγω χρημάτων. Έχουμε σχέδια και όνειρα για να υλοποιήσουμε και άλλες δράσειις αλλά στο μέλλον. Ο χώρος των δράσεων θα είναι η αίθουσα της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ.


Τηλ. επικοινωνίας 2392057451 και 6945506492 Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα! Να φυτέψουμε τον σπόρο της ελπίδας και να θερίσουμε τον καρπό της Αγάπης. 


Σαράφης Κώστας και Κατσιγιάννη Μαρία
Πηγή:[
http://activistika.blogspot.com]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου