Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Δωρεάν εξετάσεις για όλους από το "ΥΓΕΙΑ"

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Υγείας, Σάββατο 7 Απριλίου, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ προσφέρει δωρεάν έναν Προληπτικό Έλεγχο Υγείας και ένα ετήσιο πρόγραμμα εξωτερικών Ιατρείων σε όσους επισκεφτούν το ΥΓΕΙΑ (Μαρούσι) και τα δύο Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου, 
Πολυϊατρείο Αθηνών B ΙΟ- CHECK (Βεντήρη 1 & Βασ. Σοφίας, πλησίον Hilton ) και το Πολυϊατρείο Δυτικής Αθήνας (Θηβών 177, Περιστέρι), το Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 17.00 το απόγευμα. Όλοι όσοι επισκεφθούν μια από τις τρεις εγκαταστάσεις του Ομίλου το ερχόμενο Σάββατο, κερδίζουν τις δωρεάν εξετάσεις, οι οποίες θα γίνουν μετά από ραντεβού.

Ο Προληπτικός Έλεγχος Υγείας περιλαμβάνει: έναν λιπιδαιμικό έλεγχο (χοληστερίνη αίματος, H.D.L.,L.D.L., τριγλυκερίδια αίματος, παθολογική εξέταση – εκτίμηση) και έναν καρδιολογικό έλεγχο (ηλεκτροκαρδιογράφημα, καρδιολογική εξέταση – εκτίμηση).


Το Πρόγραμμα Εξωτερικών Ιατρείων έχει διάρκεια ενός έτους και περιλαμβάνει δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις σε ιατρούς 33 ειδικοτήτων του ομίλου ΥΓΕΙΑ, σημαντικές εκπτώσεις σε μη επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις και δωρεάν χρήση τηλεφωνικού κέντρου για ιατρικές συμβουλές όλο το 24ωρο.
Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κα Αρετή Σουβατζόγλου δήλωσε ‘Η Παγκόσμια Ημέρα της Υγείας είναι ημέρα γιορτής για όλους τους ανθρώπους. Στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ υπηρετούμε το υπέρτατο αγαθό της Υγείας με σεβασμό, υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια, 365 ημέρες το χρόνο και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό. Με κεντρικό μήνυμα ‘Γιορτάζουμε τη Ζωή, Προασπίζουμε την Υγεία’, στόχος μας είναι να μεταδώσουμε το μήνυμα της πρόληψης ως στάση ζωής για όλους τους ανθρώπους. Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, οφείλουμε να θωρακίζουμε με κάθε τρόπο αυτό το πολύτιμο αγαθό, καθώς η Υγεία μας είναι πάνω απ’ όλα’.


Πηγή:[http://olafree.blogspot.com/]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου