Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Κομοτηνή - Συγκέντρωση φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο

Τις κοινωνικές του δράσεις, προκειμένου να ανακουφίσει τις καθημερινές ανάγκες των οικονομικά αδύνατων δημοτών του και να καταπολεμήσει τη φτώχεια και την οικονομική κρίση, συνεχίζει ο Δήμος Θηβαίων.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, μέσω του δημοτικού Κοινωνικού του Παντοπωλείου, εξυπηρετούνται 80 οικογένειες δημοτών, στις οποίες προσφέρονται δωρεάν τρόφιμα (αλεύρι, λάδι, μακαρόνια, σάλτσες, όσπρια, ζάχαρη κα), ρούχα και υποδήματα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, από προσφορές επιχειρήσεων της περιοχής και πολιτών. Για το σκοπό αυτό έχουν τοποθετηθεί στα Σούπερ Μάρκετ του Δήμου -αμέσως μετά τα ταμεία τους- καλάθια με την ένδειξη «Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων», όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα είδη.

Λίγες πληροφορίες για το Κοινωνικό Παντοπωλείο:Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Πελοπίδου και Αγγελίδου ( Παλαιό Σούπερ Μάρκετ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών).

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2262350600 και 2262350607 και τις ώρες παραλαβής των προϊόντων από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων (τηλ. 2262027703), από την οποία έχουν προμηθευτεί και τις ειδικές κάρτες, τις οποίες επιδεικνύουν κατά την παραλαβή των προϊόντων, υπογράφοντας παράλληλα ότι παρέλαβαν τα προϊόντα.

Όσοι δικαιούχοι έχουν δηλώσει αδυναμία προσέλευσης στο χώρο του Παντοπωλείου εξυπηρετούνται μέσω των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου