Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Αλεξάνδρεια - ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Αγγλικών

H δικτυακή πύλη Αλεξάνδρεια-Γιδάς συνεχίζει την κοινωνική δράση χαρίζοντας αυτή την εβδομάδα σε 4 μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων του δήμου Αλεξάνδρειας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Αγγλικής γλώσσας διάρκειας ενός έτους στο υπερσύγχρονο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΜΟΥΣΑΣ. Οι υποτροφίες περιλαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ τα δίδακτρα ενός έτους στην Α' τάξη αγγλικών (A junior). Δεν υπάρχει καμία οικονομική υποχρέωση, ούτε υποχρέωση συνέχισης μαθημάτων για τις...επόμενες χρονιές. 

Στην διάρκεια της βδομάδας που διανύουμε έως το βράδυ της Κυριακής 07/10/2012, οι γονείς που έχετε παιδιά που πηγαίνουν στη Γ' τάξη των δημοτικών σχολείων του δήμου Αλεξάνδρειας και δεν έχουν έχουν εγγραφεί σε κάποιο Κέντρο Ξένων Γλωσσών (προς αποφυγή παρεξηγήσεων) μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνοντας μόνο τα βασικά στοιχεία που περιέχονται σ' αυτήν. 
Όλες οι συμμετοχές θα συμπεριληφθούν στην ανοιχτή κλήρωση που θα πραγματοποιήσουν το Αλεξάνδρεια-Γιδάς και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΜΟΥΣΑΣ την Δευτέρα 08/10/2012
Οι νικητές της κλήρωσης θα είναι 4 μαθητές και μαθήτριες της Γ' τάξης των δημοτικών σχολείων του δήμου Αλεξάνδρειας. 

Για τις αιτήσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου