Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Παιδικό θέατρο για τους κινδύνους του Διαδικτύου από την Google στο ΑΛΕΚΑ

O Δήμος Ζωγράφου, με τη στήριξη της Google και του Saferinternet.gr, φιλοξενεί την παιδική θεατρική παράσταση «Η φάρμα του Διαδικτύου» την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 11.30 στον δημοτικό κινηματογράφο «Αλέκα» με στόχο την ενημέρωση παιδιών και γονέων σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο.

Το κείμενο της παράστασης βασίζεται στη διδακτική ανθολογία της Βερόνικας Σαμαρά και του Γεωργίου Κορμά, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει η Σοφία Τσινάρη. Στην ξεχωριστή αυτή παράσταση γεμάτη από υπέροχες φιγούρες, χρώματα, μουσική και πρωταγωνιστή το Διαδίκτυο, πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Θάνος Αλεξίου, Αννα Πορφύρη και Μόνικα Κολοκοτρώνη. Μέσα από τέσσερις χαρούμενες και διδακτικές ιστορίες, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Διαδικτύου και εξοικειώνονται με τις θεμελιώδεις αρχές ασφαλούς χρήσης του.

Σύμφωνα με τον Διονύση Κολοκοτσά, Public Policy Manager της Google, «τo Διαδίκτυο αποτελεί ένα πολύπλευρο εργαλείο, μέσα από το οποίο τα παιδιά ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τον υπόλοιπο κόσμο. Στην παράσταση “Η φάρμα του Διαδικτύου” παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να μάθουν πώς να απολαμβάνουν με ασφάλεια τα οφέλη του Διαδικτύου».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου