Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Δωρεάν σεμινάριο αφρικάνικου χορού

Mε αφορμή τα 40 χρόνια διεθνούς δράσης της ActionAid από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου, η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων φιλοξενεί μια βιωματική έκθεση, προβολές πέντε ντοκιμαντέρ, μια ομαδική έκθεση φωτογραφίας, ένα σεμινάριο και μια παράσταση Αφρικανικού χορού, που θα μας ταξιδέψουν στην πιο πολύχρωμη ήπειρο του πλανήτη.

Το δωρεάν σεμινάριο Αφρικανικού χορού του African Culture Center - STUDIO SELI KANOU, λαμβάνει χώρα στις 9/11 στις 14.00 στην Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, στα πλαίσια του «Μπες στη θέση μου».

Για κρατήσεις και πληροφορίες, επικοινωνήστε με το STUDIO SELI KANOU: selikanou@yahoo.com, 6932 130 805.

Η Άννα Καραμήτσου μας καλεί: «Τα μαθήματα του αφρικάνικου χορού και των κρουστών καλλιεργούν την αίσθηση της ομαδικότητας, της συλλογικότητας και της άμιλλας μεταξύ των συμμετεχόντων, στοχεύοντας στη δημιουργική μάθηση και συνεργασία διαμέσου μιας διασκεδαστικής εμπειρίας. Μία πρωτόγονη ελευθερία και μέθεξη μέσα από την πολυρυθμία και τη δόνηση του ήχου των κρουστών, παρασύρουν τους συμμετέχοντες σε ένα ταξίδι μακρινό που προκαλεί εικόνες βγαλμένες από την καθημερινότητα των ανθρώπων στις φυλές καθώς και αναπαραστάσεις ζώων, πολύ ζωηρές ακόμη και αν δεν τις έχει δει ποτέ κανείς - ακόμα και αν δεν έχει ταξιδέψει εκεί ποτέ.»Περισσότερες πληροφορίες: www.actionaid.gr/events


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου