Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη - Δωρεάν παρουσίαση της Μεθόδου Θήτα (16/12/2012)

Το όνομα «Θήτα» προέρχεται από τη συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα που είναι η συχνότητα όπου βρίσκεται ο εγκέφαλος όταν είμαστε σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης. Στη Μέθοδο Θήτα μαθαίνουμε τεχνικές για να φέρνουμε το νου μας σε αυτή τη κατάσταση και έτσι μας δίδεται η δυνατότητα να εισαχθούμε στον υποσυνείδητο νου μας.

Εκεί θα βρούμε τις αιτίες όλων των προβλημάτων μας και τις λύσεις τους. Γινόμαστε συνειδητοί των αρνητικών σκέψεων, πεποιθήσεων,προτύπων και συναισθημάτων που βρίσκονται στο υποσυνείδητο νου μας και με απλές τεχνικές της Μεθόδου θήτα τα αντικαθιστούμε με επιθυμητές θετικές δηλώσεις συναισθήματα και πεποιθήσεις. Στην κατάσταση Θήτα τα νέα αυτά δεδομένα εγγράφονται στον νου μόνιμα και το άτομο πλέον λειτουργεί με θετικές προγράμματα και έτσι ελκύει τις αντίστοιχες θετικές καταστάσεις στην ζωή του.

Υγεία: Στη Μέθοδο Θήτα υπάρχουν τεχνικές για διαισθητικό σωματικό σκανάρισμα για να δείτε τι συμβαίνει στο σώμα σας όσον αφορά ασθένειες και πως το σώμα ασθενεί λόγω ενεργειακής στασιμότητας που είναι αποτέλεσμα αρνητικών συναισθημάτων και επίσης υπάρχουν τεχνικές για διαισθητική σωματική θεραπεία.

Στα κύματα Θήτα καλλιεργούμε όλες μας τις διαισθητικές ικανότητες και μαθαίνουμε να θεραπεύουμε τον εαυτό μας, τους συνανθρώπους και το περιβάλλον μας από όλες τις διαταραχές, δυσαρμονίες και ασθένειες. Η ζωή θέλει να είμαστε κάθε στιγμή ευτυχισμένοι και υγιείς. Είναι το εκ γενετής μας δικαίωμα. Mε τη Μέθοδο Θήτα μαθαίνουμε πώς να δημιουργούμε αυτήν την πραγματικότητα στη ζωή μας.

Η Μέθοδος Θήτα εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς της ζωής. Υγεία, σχέσεις, προσωπικές σχέσεις, οικονομικά, επαγγελματικά, ψυχολογικά θέματα, άγχος, φόβους, εθισμοί σε ουσίες κ.α. Η Μέθοδος Θήτα διδάσκεται μέσω σεμιναρίων ή μπορείτε να κάνετε συνεδρίες με τους εξουσιοδοτημένους συμβούλους/θεραπευτές.

Θα μάθετε την ιστορία της Μεθόδου Θήτα, πώς μπορεί να σας βοηθήσει, θα βιώσετε πώς να φέρνετε τον εαυτό σας στη χαλαρή κατάσταση των κυμάτων Θήτα και τι μπορείτε να επιτύχετε όταν είστε σε αυτήν. Επίσης θα γίνει και μια μικρή συνεδρία ως επίδειξη και θα λάβετε πληροφορίες για τα σεμινάρια.


Ημερομηνίες και ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, και ώρα 4:00 μμ - 6:30 μμ
Η παρουσίαση θα ξεκινήσει ακριβώς στις 4, οπότε παρακαλείσθε να είστε 10 λεπτά πιο νωρίς

Κόστος Συμμετοχής: Είσοδος Ελεύθερη

Τόπος Διεξαγωγής:
Aίθουσα “Ανάντα”
Ολυμπίου Διαμαντή 25, 1ος οροφος
Άνω Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Μαρία Τελίδου
Ιστοσελίδα: www.thetahealinggreece.com
Κινητό: 6949-762983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου