Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Λαμία: Δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής σε παιδιά απόρων οικογενειών

Δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής θα μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά απόρων οικογενειών, με καλλιτεχνική έφεση, στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων.

Πιο συγκεκριμένα τα Εργαστήρια, προσκαλούν μέσω της Διεύθυνσης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης, ένα έως δύο παιδιά από κάθε σχολείο, ηλικιας 6 έως 12 ετών να παρακολουθήσουν δωρεάν τα μαθήματα ζωγραφικής, που θα ξεκινήσουν την 1η Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου 2013.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση,τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους (από το 1999) υποδέχονται με ευαισθησία και ειδική μέριμνα μικρούς και μεγάλους πολίτες, με καλλιτεχνικές δεξιότητες και επιθυμίες, που προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες, από ιδρύματα ψυχικών και σωματικών παθήσεων, από ορφανοτροφεία, από χώρους υποδοχής μεταναστών, από οικονομικά ασθενείς ομάδες κ.α.

Η παρακολούθηση των καλλιτεχνικών μαθημάτων γίνεται καθημερινά τις απογευματινές ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων στην πλατεία Λαού/Λαμία.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου