Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Ανοιχτή Παρουσίαση: Ηχοθεραπεία με κρυσταλλικά κύμβαλα

Ανοιχτή Παρουσίαση 'Ηχοθεραπείας με κρυσταλλικά κύμβαλα'
με τον Δημήτρη Παπαναστασίου

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013 στις 20:00, σας προσκαλούμε στον Ιέραξ να βιώσετε μια θεραπευτική συνεδρία με τους μυσταγωγικούς ήχους των Κρυσταλλικών Κυμβάλων του Δημήτρη Παπαναστασίου.

Τι είναι η Ηχοθεραπεία με Κρυσταλλικά Κύμβαλα;

Το σώμα μας έχει μία φυσική έλξη στον χαλαζία. Σε μοριακό επίπεδο τα κύτταρά μας περιέχουν διοξείδιο του πυριτίου. Δηλαδή χαλαζία. Από το ίδιο υλικό που είναι κατασκευασμένα και τα κρυσταλλικά κύμβαλα.

Κατά την ηχοθεραπεία, ο ήχος μέσω του νευρικού συστήματος, διαχέεται σε όλα τα κύτταρα, ενεργοποιώντας τον εσωτερικό θεραπευτή.

Ο νους, μπροστά στην δυναμική των αρμονικών των 7 νότων, αντίστοιχων των 7 ηχογαβάθων και των 7 τσάκρας, ‘’σιωπά’’. Αποβάλλεται το άγχος & η υπερένταση της καθημερινότητας, σε σωματικό και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Η ηχοθεραπεία βοηθά στην κατάθλιψη, σε συναισθηματικές & ψυχοσωματικές διαταραχές, εγκεφαλικά, καρδιοπάθειες, σε ειδικές ανάγκες, ψυχιατρικές παθήσεις κ.ά.

Η ηχοθεραπεία επεμβαίνει και στις κυτταρικές εγγραφές. Απελευθερώνει την ανάμνηση δυσάρεστων συναισθημάτων, από παλαιά ψυχικά τραύματα, αφήνοντας καθαρή την γνώση της εμπειρίας.

Η θεραπεία αυτή είναι περισσότερο από μία βύθιση στο άχρονο σε απόλυτη χαλάρωση. Στοχεύει δε και στην μεταφυσική εμπειρία για απόκτηση αυτογνωσίας & αυτοπραγμάτωσης.
Προσφέρει μία μοναδική εμπειρία της κβαντικής μας Ύπαρξης, ως ’’ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ’’, πέρα από τους περιορισμούς της γραμμικής μας 3ης διάστασης ενώ παράλληλα προσφέρει ενθύμηση & επαφή με την πραγματική μας Ταυτότητα & Καταγωγή.

Ημερομηνίες και ώρες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013, 8:00μμ
Είσοδος Ελεύθερη

Τόπος Διεξαγωγής:
Ιέραξ
Αγ. Δημητρίου 59, Αγ. Δημήτριος
5 λεπτά από μετρό Δάφνη

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Γεωργία Δημοπούλου
Κιν.: 6944 388854


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου