Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Δωρεάν μαθήματα σε αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Αιτήσεις συμμετοχής έως τις 9 ΜαρτίουΔωρεάν μαθήματα σε όλους τους αποφοίτους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης προσφέρονται στα πλαίσια της πράξης «Ακαδημία Πλάτωνος - Η Πολιτεία και ο Πολίτης» από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι και τις 9 Μαρτίου.Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον 4ο κύκλο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε τομείς της φιλοσοφίας και γενικότερα των ανθρωπιστικών σπουδών και της θεωρίας της επιστήμης. Καθένα από τα Θεματικά Πεδία περιλαμβάνει 2 μαθήματα ανά εβδομάδα σε χώρους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, καθώς και μαθήματα/επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, αρχεία και βιβλιοθήκες. Τα μαθήματα γίνονται απογευματινές ώρες από τις 17.00 και μετά. Έμφαση δίνεται στη σύνδεση της θεωρίας με επίκαιρα ζητήματα. Σε κάθε τμήμα γίνονται δεκτά περίπου είκοσι (20) άτομα.

Τα μαθήματα, τα εργαστήρια, καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό που θα διανεμηθεί προσφέρονται δωρεάν. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν ένα μόνο Θεματικό Πεδίο σε κάθε κύκλο. Μπορούν, όμως, να υποβάλλουν ξανά αίτηση και να παρακολουθήσουν και άλλα Θεματικά Πεδία στους επόμενους κύκλους

Ο 4ος κύκλος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων αφορά τα εξής πεδία:
1. Φιλοσοφία

2. Γλώσσα

3. Βιομηχανική Αρχαιολογία

4. Θεωρία της Επιστήμης

5. Μαθηματικά και Τεχνολογία

6. Αρχαιολογία και Διαχείριση Πολιτισμικής Κληρονομιάς

7. Ιστορία

8. Τέχνη

9. Αρχιτεκτονική

10. Διαδικτυακά Περιβάλλοντα και Ηλεκτρονική Μάθηση

Όπως προειπώθηκε όλα τα μαθήματα και τα εργαστήρια προσφέρονται δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο αρχείο Πρόσκληση για Εκπαιδευομένους.

Για απορίες μπορούν να απευθύνονται στο e-mail pa-apofoitoi@di.uoa.gr ή στο τηλέφωνο 2103627421 κάθε Δευτέρα 17:00-19:00, Τρίτη 17:00-19:00 και Παρασκευή 11:00-13:00.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν στο σύνδεσμο του προγράμματος

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 09/03/2014.


Επιμέλεια: Καλόγηρος Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου