Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ Μελισσοκομικά σεμινάρια

Ο ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ,ανακοινώνει στα μέλη του ότι,την Πέμπτη 13-03-2014 και ώρα 17.00, ξεκινούν τα μαθήματα μελισσοκομίας ,με θέμα-( Γενικά θέματα μελισσοκομίας-βασσιλοτροφία και παραγωγή βασιλικού πολτού).Τα μαθήματα θα γίνουν στο δημοτικό κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αναβύσσου (αίθουσα συνεδριάσεων-Ισόγειο ),κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Επίσης ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος μας ,την Παρασκευή 7/3 και το Σάββατο 8/3 ,σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων ,του Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας, πραγματοποίησε δενδροφύτευση 100 (εκατό) μελισσοκομικών δένδρων,(με ίδια έξοδα),στην περιοχή Θυμάρι Π.Φώκαιας.

Για τον ίδιο σκοπό έχουμε προμηθευτεί 500 επιπλέον δένδρα από την αρμόδια υπηρεσία αναδάσωσης του Υπουργείου Γεωργίας,τα οποία θα φυτευθούν περί τα τέλη Μαρτίου ,με την συνεργασία του Δήμου Σαρωνικού.

Στόχος μας είναι το σεμινάριο να γίνεται κάθε χρόνο. Και δεν σταματάμε εδώ ,το έργο μας συνεχίζετε,πάντα με την βοήθειά σας.
Επόμενος στόχος μας θα είναι σε συνεργασία με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, επισταμένους ελέγχους σε όλη την διάρκεια της ημέρας ,σε διάφορα σημεία , σε οχήματα μεταφοράς κυψελών ,για συλλήψεις κλεφτών.

Για τυχόν απορείες και ενημερώσεις ,καταγγελίες,απευθύνεστε στο τηλ.6999936775 και 6999244444, καθώς και στο mailakrivosprokopis@gmail.com στον Πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συλλόγου, ΑΚΡΙΒΟ Προκόπη.




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου