Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών Αποκλειστικά για Ενήλικες

Tο CELT Athens προσφέρει δωρεάν μαθήματα για τις Υποδειγματικές Διδασκαλίες των καθηγητών που που μετεκπαιδεύονται στο κέντρο.
Το κέντρο δέχεται σπουδαστές δωρεάν μόνον για τα συγκεκριμένα τμήματα.
Το κέντρο ελέγχει το επίπεδο όσων θέλουν να συμμετάσχουν.
Όσοι εγγράφονται υποχρεούνται να αγοράσουν μόνοι τους το διδακτικό τους βιβλίο

Το κέντρο έχει δικαίωμα να διακόψει την λειτουργία των τμημάτων εφ'όσον δεν παρακολουθούνται τακτικά από 7-8 τουλάχιστον σπουδαστές.
Το κέντρο διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την φοίτηση οποιουδήποτε έχει γραφτεί και απουσιάσει για περισσότερες από 4 ημέρες καθ΄όλη τη διάρκεια του προγράμματος.


Ιούνιος - Ιούλιος - Αύγουστος 2014
Μεσημεριανά τμήματα
ΤμήμαΕπίπεδοΗμέρεςΩρες
1Pre-IntermediateΚαθημερινά13:00 - 15:00
2IntermediateΚαθημερινά13:00 - 15:00ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Το CELT ATHENS κέντρο επιμόρφωσης καθηγητών Αγγλικής γλώσσας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ για τις ανάγκες πρακτικών & υποδειγματικών διδασκαλιών φοιτητών & φοιτητριών του κέντρου που φοιτούν σε προγράμματα επιμόρφωσης καθηγητών ενηλίκων.

Τα προγράμμματα αυτά είναι το CELTA και το DELTA για τα οποία το CELT είναι εγκεκριμένο κέντρο από τον εξεταστικό φορέα CAMBRIDGE ESOL Examinations

Στις τάξεις του κέντρου φοιτούν σπουδαστές από διάφορες εθνικότητες και στα δωρεάν τμήματα φοιτούν πρόσφυγες από χώρες όπως το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Κογκό καθώς και Έλληνες σπουδαστές.

Αυτή η πολυγλωσσία είναι ένα σπουδαίο κίνητρο για την επικοινωνία αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα.

Όποιος έχει πρόβλημα με τις εθνικότητες των σπουδαστών μας παρακαλείται ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ.

Επίσης όποιος κάνει αίτηση για δωρεάν μαθήματα, παρακαλείται να μην κάνει έλεγχο για το πόσα άτομα είνα στην κάθε ομάδα. Παρακαλούμε να λαμβάνεται σαν δεδομένο ότι οι τάξεις επιθυμούμε, ιδανικά, να έχουν άνω των 10-12 σπουδαστών. Όποιος θεωρεί ότι αυτοί οι αριθμοί δεν είναι εκπαιδευτικά σωστοί, παρακαλείται ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ.

Οσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στα δωρεάν μαθήματα παρακαλούνται να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα κάνοντας κλικ εδώ και όχι με φαξ.

Αιτήσεις δεχόμαστε μόνο ηλεκτρονικά αλλά αν κληθείτε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε να εκτυπώσετε και να προσκομίσετε την αίτησή σας με μια φωτογραφία.Επίσης χρειάζεται μια φωτοτυπία ταυτότητας, διαβατηρίου ή κάρτας του Κέντρου Προσφύγων.

Παρακαλούμε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στην αίτηση προσεκτικά πριν την αποστείλετε.

Επίσης παρακαλούμε να μην μας στείλετε αίτηση αν δεν μπορείτε να παρακολούθείτε ανελλιπώς τα μαθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες κλικ εδώ

Celt Athens
Τηλέφωνο: 0030 210 3302406
Email: info@celt.edu.gr 

Ιστοσελίδα http://www.celt.edu.gr/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου