Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Το ΤΕDxAnogeia αποκαλύπτεται στο κοινό της Κρήτης

Στο ΤΕDxAnogeia, πιστεύουμε ότι οι ιδέες πρέπει να ταξιδεύουν. Επιθυμούμε μέσα από το event, αφενός να αναδείξoυμε ιδέες και ιστορίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αφετέρου να τις βοηθήσουμε να ακουστούν όσο πιο δυνατά γίνεται. 
Όντας δε εξαρχής αποφασισμένοι, να μην μείνουμε περιχαρακωμένοι στο Αόρι περιμένοντας να καλοκαιριάσει, είμαστε έτοιμοι για μία ακόμα πρόδρομο διοργάνωση.
Έτσι τη Παρασκευή 19.06, το ΤΕDxAnogeia αποκαλύπτεται στο κοινό της Κρήτης! Στις 20:00 στοΠαγοποιείο στο Ηράκλειο, οργανώνουμε το 3ο Pre-Event, μετά από αυτά του Ρεθύμνου και της Αθήνας, στο οποίο θα κάνουμε την ολοκληρωμένη παρουσίαση της διοργάνωσης στους Κρητικούς μας φίλους.
Μαζί μας θα είναι τρεις άνθρωποι, που με συνεκτικό κρίκο τα Ανώγεια -που άλλοτε γίνονται αφετηρία και άλλοτε προορισμός- έχουν χαράξει ξεχωριστή διαδρομή στους χώρους τους. Είναι ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, καθηγητής αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Χαΐδελβέργης, ο Αντώνης Καράτζης εκπρόσωπος ενός εκ των πλέον επιτυχημένων επιχειρηματικών ομίλων της Κρήτης και οΛουδοβίκος των Ανωγείων, μουσικοσυνθέτης, τραγουδοποιός, ζωγράφος και φυσικά εμπνευστής τωνΥακινθίων.

Πρόγραμμα
20:00 - 20:10 Έναρξη
20:10 - 20: 20 Παρουσίαση του Event - Γιώργος Καλομοίρης (Curator)
20:20 - 20:40 Διαμαντής Παναγιωτόπουλος - Καθηγητής Αρχαιολογίας Παν. Χαΐδελβέργης 
20:40 - 21:00 Αντώνης Καράτζης - Επιχειρηματίας
21:00 - 21:20 Λουδοβίκος των Ανωγείων - Μουσικοσυνθέτης, Τραγουδοποιός
21:20 - 22:00 Συζήτηση

Η Είσοδος είναι ελεύθερη και καλούμε όλους τους φίλους μας στο Ηράκλειο να έρθουν να γνωριστούμε και να πάρουν μια γεύση από το ΤΕDxAnogeia και όσα ετοιμάζουμε για τον Αύγουστο!

http://www.tedxanogeia.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου