Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη για φοιτητές του ΑΠΘ

Δωρεάν συμβουλές σε φοιτητές που το έχουν ανάγκη παρέχει για δωδέκατη συνεχή χρονιά το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης του ΑΠΘ. Σε μήνυμά του προς τους φοιτητές αναφέρει:
«Η φοιτητική ζωή συχνά μας φέρνει αντιμέτωπους με μια σειρά αλλαγές και προκλήσεις. Για πολλούς είναι μια εποχή ραγδαίων μεταβολών και σε κάποιες στιγμές μπορεί να νοιώθουμε ότι δυσκολευόμαστε να ανταπεξέλθουμε στα συναισθήματά μας, τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους ή στις καθημερινές υποχρεώσεις μας.

Μπορεί να σου δημιουργούν συναισθήματα, όπως άγχος, θλίψη, λύπη ή φόβο, να σου προκαλούν στρες, διαταράσσοντας ίσως τη διατροφή ή τον ύπνο, να εμποδίζουν την πλήρη συμμετοχή σου στην πανεπιστημιακή ζωή ή να σου έχουν επισημάνει οι οικείοι σου ότι προβληματίζονται για σένα».

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης -ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ. παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και ψυχολογική υποστήριξη σε όλους τους φοιτητές/ φοιτήτριες του Α.Π.Θ, συμπεριλαμβανομένων των αλλοδαπών φοιτητών και των φοιτητών με ειδικές ανάγκες.
Λειτουργεί καθημερινά, 9π.μ. με 21 μ.μ., με ραντεβού.

Για ραντεβού επικοινωνείτε:
Δευτέρα και Τετάρτη: 12:00-13:00, τηλ.:992643,992621
Τρίτη και Πέμπτη: 18:30-19:00, τηλ.: 992643

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου