Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας δίπλα στους άνεργους

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας ολοκλήρωσε με επιτυχία το 2ο κύκλο συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για οικογένειες άνεργων συμπολιτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Η συμμετοχή επιχειρήσεων αλλά και ανώνυμων συμπολιτών ήταν εντυπωσιακή και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο τους ευχαριστεί θερμά για την έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης που με αυξημένο αίσθημα ευθύνης επιδεικνύουν.
 Με τη βοήθεια εθελοντών, οι οποίοι θα ομαδοποιήσουν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης σε σακούλες, θα ξεκινήσει η διανομή στις οικογένειες άνεργων συνδημοτών.

 Το Ε.Κ.Ν.Δ. καλεί τους άνεργους συνδημότες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα να προσκομίσουν στο Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας, θεωρημένη κάρτα ανεργίας. Το Ε.Κ.Ν.Δ. έχει συγκροτήσει επιτροπή η οποία θα δέχεται τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων και θα προβεί σε αξιολόγηση αυτών σε περίπτωση μεγάλου πλήθους εκδήλωσης ενδιαφέροντος ώστε να συνταχθεί η κατάσταση των οικογενειών στις οποίες θα διατεθούν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης.
Το Ε.Κ.Ν.Δ. θα συνεχίσει με πρωτοβουλίες τις προσπάθειες ανακούφισης των οικογενειών άνεργων συνδημοτών οι οποίοι δοκιμάζονται από τη φτώχεια που εξαπλώνεται εξαιτίας της ανάλγητης πολιτικής που εξυπηρετεί τους αριθμούς και όχι τους ανθρώπους.
 πηγή: nafpaktosvoice.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου