Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ανταλλαγή Υπηρεσιών και Προϊόντων στην Ρόδο


H ανταλλαγή υπηρεσιών και προϊόντων χωρίς χρήματα λειτουργεί εδώ και καιρό και είναι μια πολύ καλή λύση για την αποφυγή της επιβάρυνσης του περιβάλλοντός μας, για άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες ή απλά για άτομα που τους αρέσει η ανταλλαγή υπηρεσιών και προϊόντων χωρίς την μεσολάβηση χρημάτων, ένα παραπάνω τώρα με την οικονομική (και όχι μόνο...) "κρίση"...
Κάθε υπηρεσία ή και προϊόν είναι ανταλλάξιμα! Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη φαντασία!
Σκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε κι εμείς εδώ στη Ρόδο, ώστε σιγά σιγά να αναπτύξουμε ένα ισχυρό δίκτυο ανταλλαγών που να μπορεί να καλύψει πολλές από τις ανάγκες μας!
Είμαστε πεπεισμένοι ότι εδώ στη Ρόδο υπάρχουν άτομα που μπορούν να συνεισφέρουν στην υλοποίηση αυτής της ιδέας που αν και εχει πάψει προ πολλού να είναι πρωτότυπη, αποδεικνύεται ολοένα και περισσότερο χρήσιμη κι αποδοτική!

Ανεξάρτητα από το αν είστε "ειδικοί" σε κάτι ή όχι, μπορείτε σίγουρα να συμμετέχετε...Ακόμα και κάποιος που είναι απολύτως ανειδίκευτος μπορεί να συμμετέχει, αρκεί να προσφέρει λίγο από το χρόνο του και τη διάθεσή του και θα κερδίσει σίγουρα και κάτι σε αντάλλαγμα!
Ας δηλώσει ο καθένας τι ζητάει και τι μπορεί να προσφέρει και στην πορεία θα βελτιωθούμε πρακτικά!

Για να μάθετε περισσότερα για το δίκτο πατήστε εδώ


Πηγή

Δείτε επίσης τοπικά δίκτυα ανταλλαγής σε όλη την Ελλάδα

1 σχόλιο:

  1. Δεν γνωρίζω από ποιον προέρχεται αυτή η πρωτοβουλία, αλλά την θεωρώ πάρα πολύ σημαντική, ιδίως για την περίοδο που διανύει η Χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή