Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Δωρεάν Φροντιστηριακά Μαθήματα από την Βιβλιοθήκη Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών προτίθεται να ξεκινήσει την νέα σχολική χρονιά το "Κοινωνικό Φροντιστήριο" με σκοπό να βοηθήσει μεν τους μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ φροντιστηριακά μαθήματα αλλά συγχρόνως να ανακουφίσει κατα το δυνατόν την ελληνική οικογένεια απο το οικονομικό άγχος και την πίεση που ασκείται.

 Προσκαλούμε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων όπως σταθούν αρωγοί στην δύσκολη αυτή προσπάθεια, συνδράμοντας με τον τρόπο τους στην πρόοδο των παιδιών μας.


 Πάνω απ᾽όλα όμως προσκαλούμε τους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, όπως έλθουν σε επικοινωνία με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.Επικοινωνία: 2103245098
email: library@iaath.gr
Διεύθυνση: Αγ.Ελεούσης 4, Αθήνα

Πηγή


Πηγή: [

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα σας. Είναι πολύ αξιέπαινη η δουλειά σας και συγχαρητήρια. Αν θέλετε, προσθέστε και το ιστολόγιό μου στο blog σας. Είναι το http://e-didaskalia.blogspot.gr/ ,στο οποίο μπορεί ο καθένας να βρει δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό (βιβλία, βοηθήματα, διαγωνίσματα, σχεδιαγράμματα κτλ.) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σας ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή