Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη - Κοινωνικό Φροντιστήριο

Σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε ο Δήμος Θεσσαλονίκης για τη βοήθεια του δύσκολου έργου των μαθητών των τελευταίων τάξεων του λυκείου. Συγκεκριμένα, οργανώνει κοινωνικό φροντιστήριο για μαθητές β’ και γ’ λυκείου. Αυτό θα λειτουργήσει στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και τα μαθήματα που θα διδάσκονται θα είναι δωρεάν για όλους.

Πρόκειται για σημαντική μέριμνα από μέρους της πολιτείας καθώς το φροντιστήριο έχει γίνει πλέον απαραίτητος βοηθός για την επιτυχία των μαθητών στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Επίσης η σημασία του είναι διπλή, καθώς μπορεί να βοηθήσει άτομα που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα (αναλογιζόμενοι και τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε) για να γραφτούν σε κάποιο φροντιστήριο.

Η διδασκαλία θα πραγματοποιείται από έμπειρους καθηγητές, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα οι μαθητές. Τα μαθήματα θα λειτουργούν ως ενισχυτική διδασκαλία του σχολείου για την ενίσχυση των μαθητών. Δεν υπάρχει δυνατότητα για να πραγματοποιηθούν όλα τα μαθήματα των δύο αυτών τάξεων. 

Συνοπτικά λοιπόν, θα διδάσκονται τα εξής: Έκθεση-Έκφραση (β’ και γ’ λυκείου), Αρχαία Ελληνικά, γνωστό και άγνωστο κείμενο (β’ και γ’ λυκείου θεωρητικής κατεύθυνσης), Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Α.Ο.Θ.) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΑΟΔΕ) (για τη γ’ λυκείου, τεχνολογικής κατεύθυνσης).

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, στη διεύθυνση Γ. Βαφόπουλου 3

Tηλ. 2310.424-132/133, 2310.425-800, 2310. 416-606.

Υπεύθυνοι: Μαρία Ταβανίδου και Ελένη Τσιτσιμίκλη, από 09.00 έως 14.00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου