Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

Καμπάνια Συγκέντρωσης Λίστας Φαρμάκων από το e-Charity.gr

Είναι μεγάλο, ολοστρόγγυλο, ευπρόσιτο και καλοδιάθετο. Και το πιο σημαντικό από όλα, είναι δωρεάν! Για να μεγαλώσει όμως το χαμόγελο, πρέπει όλοι μας, με την δύναμη της ψυχής μας, να το θρέφουμε καθημερινά με αγάπη και ενδιαφέρον και σύντομα θα πλατύνει, θα καλύψει τις ψυχές μας και θα «πληρώσει» την αξία της ζωής.

Το e-Charity.gr, αντιλαμβανόμενο τις δύσκολες συγκυρίες της εποχής και με αίσθημα ευθύνης, σας καλεί να συγκεντρώσουμε μια λίστα με τα φάρμακα που οι συνάνθρωποί μας χρειάζονται και να κάνουμε το πιο απλό που μπορούμε.

Να την κοινοποιήσουμε. Εμείς με την σειρά μας, θα γνωστοποιούμε κατά τακτά διαστήματα, τις ανάγκες που προκύπτουν και είμαστε σίγουροι πως ειδικευόμενοι του Υγειονομικού Χώρου, οι Φαρμακευτικές Εταιρίες, αλλά και συνάνθρωποί μας που έχουν αποθέματα φαρμάκων προς διάθεση, θα ευαισθητοποιηθούν και θα συνδράμουν στο έργο μας.

Σήμερα κιόλας, στείλτε μας το όνομα του φαρμάκου, την αιτία της πρόσληψης και την περιοχή που αναζητείται το συγκεκριμένο φάρμακο, μαζί με στοιχεία επικοινωνίας σας (Ονοματεπώνυμο, Κινητό Τηλέφωνο, Διεύθυνση και Πόλη) για να μπορούμε να σας ενημερώσουμε κι εσάς προσωπικά αλλά και τον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη λήψης του φαρμάκου, την εξέλιξη διαδικασίας εντοπισμού και αποστολής του συγκεκριμένου φαρμάκου. Στείλτε μας άμεσα τα στοιχεία στο info@e-charity.gr

Μαζί μπορούμε περισσότερα! Δεν χρειάζεται πολύ ΑΛΛΆ χρειάζονται πολλοί…

Γίνε ένας κι εσύ από τους κρίκους της αλυσίδας ανθρωπιάς του e-Charity.gr

Υπεύθυνος Συντονισμού Δράσης : Αλέξανδρος Γ. Τανασκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου