Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ηλιούπολη - Προβολές Δεκεμβρίου στο Συνεργείο

Οι ανοιχτές προβολές συνεχίζονται και τον μήνα Δεκέμβριο στο Συνεργείο, παρουσία των σκηνοθετών με τους οποίους θα ακολουθήσει συζήτηση. 

Πέμπτη 13 Δεκέμβρη, 8:30μμ
 'Τρεις μέρες ευτυχίας' του Δημήτρη Αθανίτη, 2011, 90' 
Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Ερρίκος Λίτσης, Νικολίτσα Ντρίζη, Κατερίνα Φωτιάδη 
Σε μία πόλη σε αποσύνθεση, τρεις νέες γυναίκες ψάχνουν διέξοδο. Η Ιρίνα ετοιμάζεται να φύγει στον Καναδά για να ξεφύγει από την οικογένεια της που την εκδίδει, η Αννα παντρεύεται για να διώξει το φάντασμα της διαλυμένης της οικογένειας και η Βέρα, στο ξεκίνημα της καινούργιας της ζωής, έρχεται αντιμέτωπη με την κρυφή πραγματικότητα της οικογένειάς της. 

 Πέμπτη 20 Δεκέμβρη, 8:15μμ 
'Eduart' της Αγγελικής Αντωνίου, 2006, 115' 
Θα ακολουθήσει συζήτηση με την σκηνοθέτη Πρωταγωνιστούν: Eρσέφ Ντουρμίσι, Άντρε Χένικε, Ντρισίμ Ξέπα Ένας νεαρός μετανάστης έρχεται στην Αθήνα, όπου διαπράτει ένα έγκλημα. Επιστρέφει στην πατρίδα του, αλλά εκεί καταδικάζεται σε φυλάκιση για παλαιότερη ληστεία. Η γνωριμία του με τον Γερμανό γιατρό του αναρρωτηρίου της φυλακής θα του αλλάξει ολόκληρη τη ζωή. Αφιέρωμα στον Σύγχρονο Ιαπωνικό Κινηματογράφο 

 Πέμπτη 27 Δεκέμβρη, 8:15μμ 
'Himizu' του Shion Sono, 2011, 129' 
Πρωταγωνιστούν: Shôta Sometani, Fumi Nikaidô, Tetsu Watanabe Μετά τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι, η ζωή του Γιουίτσι Σουμίντα δείχνει ίδιο ερείπιο με την διαλυμένη του πόλη. Η μητέρα του συνεχώς με διαφορετικούς άντρες, o μεθύστακας πατέρας του τον επισκέπτεται μόνο για να του πάρει δια της βίας χρήματα και ένας τοκογλύφος της γιακούζα του ζητά να ξεπληρώσει το δυσβάσταχτο χρέος του πατέρα του.

 Συνεργείο, Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Ηλιούπολης Ηρώων Πολυτεχνείου 4Α & Μαρίνου Αντύπα, Ηλιούπολη 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου