Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

21ο Ανταλλακτικό Παζάρι από το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων. Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013

Το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων στα πλαίσια των συνεχών δράσεων του οργανώνει ανταλλακτικό παζάρι και αυτή την Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013 και ώρα 11:00 πμ στο 1ο ΕΠΑΛ, στην οδό Κοραή δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας,.

Συναλλαγές σε κοινωνικό νόμισμα- ανταλλαγές καλή παρέα -διάθεση και συντροφικότητα!!

Παράλληλα συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε σχολικά είδη, φάρμακα, ρούχα για συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη και τρόφιμα για τη στήριξη του έργου της Κοινωνικής Κουζίνας.
H τοπική κοινωνία εδώ στα Χανιά, εξακολουθεί να στηρίζει με αμείωτο ρυθμό το Δίκτυο Ανταλλαγών, μέσα από την αθρόα προσέλευση συμπολιτών μας, την ενεργό συμμετοχή των μελών του με την αναδιοργάνωση και στελέχωση των ομάδων διαχείρισης, οπλίζοντας συνεχώς τον καθένα από εμάς με αισιοδοξία αναδεικνύοντας την ανθρωπιά, ως το κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή μας μέσα στους δύσκολους καιρούς που βιώνει καθημερινά η ελληνική κοινωνία.

Μόνιμος στόχος μας παραμένει ένα Δίκτυο μέσα από το οποίο ο κάθε άνθρωπος μπορεί να επιβιώνει με αξιοπρέπεια, προσφέροντας κι εκείνος με τη σειρά του αυτό που μπορεί στο διπλανό του αλλά και την κοινωνία.
Όλοι μαζί χτίζουμε ένα κόσμο χωρίς ανταγωνισμό και φθόνο με ανθρώπους πρόθυμους, αυθεντικούς και συνεργάσιμους. Ένας κόσμος που όχι απλά είναι εφικτός αλλά και υπαρκτός. Ένας κόσμος όπου η ανθρώπινη εκμετάλλευση για το κέρδος δεν έχει θέση και οι ανθρώπινες σχέσεις αποκτούν εκ νέου νόημα.

Κάποτε βρίσκαμε ασφάλεια στα χρήματα…Τώρα την αντλούμε πλέον από φίλους και την κοινωνία.
Κανένας δεν μπορεί να γίνει πλουσιότερος ή φτωχότερος μέσα στο δίκτυο.
"Η φτώχεια δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να μην προσπαθείς να ξεφύγεις από αυτή".
Και το κάνουμε όλοι μαζί !!! και Συνεχίζουμε…
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο http://www.diktyoantallagonxanion.gr ή
το γραφείο μας Οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 37 (που στεγάζεται στο Κέντρο Νοηματικής Γλώσσας) εδώ στα Χανιά κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10:00 π.μ.-1:00 μμ και 7:00 μμ -9:00 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου