Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Πρόγραμμα δωρεάν κατάρτισης από την «Παπαστράτος» και το ΙΒΕΠΕ

Τη δυνατότητα δωρεάν κατάρτισης και πιστοποίησης δίνει σε ανέργους ή εργαζομένους ή αυτοαπασχολούμενους το πρόγραμμα «Προετοιμάσου για το Αύριο» που θα υλοποιηθεί με την αποκλειστική χρηματοδότηση της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης (ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ).

Δικαιούχοι και αντικείμενα επαγγελματικής κατάρτισης

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανέργους ηλικίας 25 – 50 ετών, αποφοίτους Λυκείου, ΙΕΚ, ΤΕΙ ή ΑΕΙ και με σχετική προϋπηρεσία στα πεδία που η παρακολούθηση του προγράμματος το απαιτεί.

Θα προσφερθούν μαθήματα σε περισσότερα από 30 αντικείμενα/ειδικότητες, μεταξύ των οποίων: πληροφορική, σχεδίαση με autocad, βοηθοί λογιστή, ενεργειακοί επιθεωρητές, τεχνικοί συντήρησης καυστήρων, τεχνικοί ασφάλειας, πωλήσεις, τουριστικό marketing, κ.ά.

Στο τέλος των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες θα λάβουν κατόπιν εξετάσεων πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης και πιστοποιητικό επάρκειας για όσα επαγγέλματα προβλέπεται πιστοποίηση.


Πότε θα διεξαχθούν τα επιμορφωτικά προγράμματα
Η 1η φάση του προγράμματος θα διεξαχθεί από τις 25 Απριλίου έως τις 25 Ιουλίου 2013, ενώη 2η φάση από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου 2013.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν πανελλαδικά στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις του ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, την Πάτρα και την Αλεξανδρούπολη.

Στόχος είναι, εντός του 2013, να καταρτιστούν 1.000 άτομα.

Αναλυτικές πληροφορίες
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις, τα κοινωνικά και ειδικά ανά αντικείμενο κριτήρια επιλογής καθώς και να δηλώσουν συμμετοχή μέσω ηλεκτρονικής αίτησης στο www.ivepe.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου