Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

3ο Ανταλλακτικό Παζάρι της Τράπεζας Χρόνου Σερρών

Δίνω κάτι που δεν χρειάζομαι…
Παίρνω αυτό που έχω ανάγκη…
Ωφελούμαι ανταλλάσσοντας…


Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013


Η Τράπεζα Χρόνου Σερρών σας καλεί τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 από τις 12:00 π.μ. ως τις 6:00 μ.μ στο 3ο Ανταλλακτικό Παζάρι που διοργανώνεται στην Πολιτεία των Ευχών.

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων μπορούμε να ωφεληθούμε ανταλλάσσοντας με απώτερο σκοπό να γνωρίσουμε και να βιώσουμε τα οφέλη της ανταλλακτικής οικονομίας. Πάρτε και ανταλλάξτε, λοιπόν, όσα από τα παλιά σας ρούχα (πλυμένα και καθαρά), αντικείμενα, βιβλία, παιχνίδια, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, cd, dvd και χειροποίητες κατασκευές που δεν χρειάζεστε πια, αρκεί να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Ας συμβάλουμε και εμείς με τις δυνάμεις μας στη στήριξη αυτού του εγχειρήματος θέτοντας την καθημερινότητά μας σε διαφορετική βάση. Ας βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση του συνανθρώπου μας «παίρνοντας» και «προσφέροντας» κάτι απ΄ αυτό που μας περισσεύει χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Στις δύσκολες περιόδους στις οποίες ζούμε, η ανταλλακτική οικονομία δίνει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο. Τις φετινές γιορτές ας φορέσουμε τα "καλά" μας και ας προσφέρουμε τα "παλιά" μας … Για ένα καλύτερο κόσμο, ένα κόσμο με χαμόγελο, αγάπη και ευτυχία.

Αντιμετωπίζουμε την οικονομική κρίση όλοι μαζί… Δίνουμε αξία στα ξεχασμένα μας αντικείμενα...

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρονται ζαχαρωτά και κρύα σάντουιτς στους μικρούς μας φίλουςΗ εκδήλωση στο Facebook

Τράπεζα Χρόνου Σερρών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου