Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

Δωρεάν παραστάσεις για παιδιά από τον Δήμο Βύρωνα για όλο τον Μάρτιο

Με ένα διαφορετικό αποκριάτικο γλέντι ανοίγει φέτος την αυλαία της η «Μικρή Σκηνή» που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα. Το Σάββατο 1 Μαρτίου στις 4.30 το απόγευμα, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία», ο καραγκιοζοπαίκτης Κώστας Σπυρόπουλος παρουσιάζει το έργο «Το καρναβάλι του Καραγκιόζη».
«Για μία ακόμα χρονιά η Μικρή Σκηνή μένει πιστή στο ραντεβού της με το κοινό, και κυρίως με τα παιδιά, και υπόσχεται για έναν ολόκληρο μήνα να μας ταξιδέψει στον κόσμο της φαντασίας, μέσα από το θέατρο» αναφέρει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

Στο πλαίσιο της «Μικρής Σκηνής», μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να ‘γεμίσουν’ όλα τα Σαββατοκύριακα του Μαρτίου με θεατρικές παραστάσεις και θέατρο σκιών. Για πρώτη φορά φέτος συμμετέχει στη «Μικρή Σκηνή» και το Παιδικό Θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Βύρωνα, που παρουσιάζει την παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας».

Οι παραστάσεις της «Μικρής Σκηνής» συνεχίζονται την Κυριακή στις 11.30 το πρωί με το έργο «Ο Καραγκιόζης και το λάβαρο του 1821».

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου