Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Δωρεάν μαθήματα e-learning - B.I.O

Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning) της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής βρίσκεται τώρα σε λειτουργία. Όλα τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν και με την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε μαθήματος απονέμονται διπλώματα παρακολούθησης.

Επισκεφθείτε τον σύνδεσμο http://elearning.biopolitics.gr/ και προεγγραφείτε στα μαθήματα της επιλογής σας. Λεπτομερείς πληροφορίες, βήμα προς βήμα, για το πώς να κάνετε την εγγραφή σας βρίσκονται διαθέσιμες στην πλατφόρμα.

Αν έχετε συμμετάσχει σε παλαιότερο κύκλο μαθημάτων πρέπει να επαναλάβετε εκ νέου την εγγραφή σας στο αναβαθμισμένο σύστημα.

Έχουμε αναπτύξει σειρά εκπαιδευτικών μαθημάτων ενώ νέα μαθήματα μπορεί να προστεθούν στην λίστα που υπάρχει στο σύστημα. Έτσι θα χρειαστεί να επισκέπτεστε τακτικά την πλατφόρμα για νέα και ανακοινώσεις, καθώς και για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα που είναι διαθέσιμα σε κάθε εκπαιδευτικό κύκλο.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση και σας καλωσορίζουμε στο νέο μας πρόγραμμα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Καθ. Αγνή Βλαβιανού Αρβανίτη

Πρόεδρος και Ιδρύτρια

Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής

bios@otenet.gr


Υ.Γ. Δύο νέα μαθήματα είναι διαθέσιμα και ξεκινούν στις 10 Απριλίου 2014. Στην ελληνική προσφέρεται το μάθημα «Βιοτουρισμός» και στην αγγλική το μάθημα «Green Salary: Achieving Climate Resilient Cities». Αν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε εγγραφείτε έως τις 7 Απριλίου 2014.

Facebook

Biopolitics International Organisation https://www.facebook.com/pages/Biopolitics-International-Organisation-BIO/194141584014085

ΒΙΟ Εκπαίδευση https://www.facebook.com/biopolitics.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου