Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ημερίδα μελισσοκομίας στην Δράμα με ελεύθερη είσοδο

Ημερίδα μελισσοκομίας με θέμα «Ανοικτή συζήτηση για μελισσοκομικά θέματα» διοργανώνει το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» στον Νομό Δράμας, σε συνεργασία με τον Αγροτικό Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Ν. Δράμας το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, και ώρα 10:30 π.μ., στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ), στο 5ο χλμ. Δράμας – Θεσσαλονίκης.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο καθηγητής του Εργαστηρίου Μελισσοκομίας της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Θρασυβούλου Ανδρέας, η επαγγελματίας μελισσοκόμος κ. Ελισάβετ Λαζαρίδου και ο Πρόεδρος του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Ν. Δράμας, κ. Φώτης Κανετούνης.
Η μελισσοκομία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πρωτογενή παραγωγή της χώρας μας. Το ελληνικό μέλι θεωρείται ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως, ωστόσο η ποιότητά του δεν αντιστοιχίζεται με ανάλογα οικονομικά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει στη διεθνή αγορά. Ενέργειες που πρέπει να γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση, όπως και πολλά άλλα θα είναι το αντικείμενο της ενημερωτικής εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή και άμεση συζήτηση μεταξύ των εισηγητών και των συμμετεχόντων μελισσοκόμων.
Η συμμετοχή του κοινού είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας, κ. Αναστασιάδη Άνθιμο, τηλ 2521058175, e-mail: drogeeka@otenet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου