Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ “Δώσε ένα χέρι αλληλεγγύης” (Κόρινθος)


«Το Κέντρο Νέων Κορινθίας θα οργανώσει «Παζάρι Αλληλεγγύης», με μεταχειρισμένα αντικείμενα και τρόφιμα.
Το Παζάρι θα λειτουργήσει στον χώρο του Κέντρου Νέων Κορινθίας από τη Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011.
Το παζάρι είναι ανοικτό για όλους, όποιος χρειάζεται κάτι από τα προσφερόμενα είδη μπορεί να το πάρει.

Μετά το τέλος του παζαριού και αν υπάρχουν αδιάθετα είδη θα δοθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δ. Κορινθίων για τη στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη.
 Το παζάρι αλληλεγγύης γίνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού (η 5η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη το 1985) και του Ευρωπαϊκού Έτους εθελοντισμού 2011.
 Το Κέντρο Νέων Κορινθίας εκτός από το Παζάρι Αλληλεγγύης θα πραγματοποιήσει και άλλες δράσεις στο πλαίσιο αυτό (δράσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης, ανταλλαγής εμπειριών και ιδεών με άλλους νέους από άλλες χώρες της Ευρώπης).
Οι υπόλοιπες δράσεις θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα 05- 09 Δεκεμβρίου 2011και παράλληλα σε 12 χώρες της Ευρώπης μέλη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Κέντρων Νέων του Συμβουλίου της Ευρώπης (www.eycn.org) .
 Για να έχει επιτυχία το παζάρι και να καταφέρουμε να βοηθήσουμε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούμε ζητούμε τη βοήθεια όλων!
 Όποιος θέλει να προσφέρει μεταχειρισμένα αντικείμενα, ρούχα σε καλή κατάσταση, βιβλία, cd και τρόφιμα μπορεί να φέρει ο ίδιος τα προσφερόμενα αντικείμενα στο Κέντρο Νέων Κορινθίας Δευτέρα – Παρασκευή 11:00 – 18:00όδος Κολιάτσου 112 (τέρμα παραλία) ή να επικοινωνήσει με το Κέντρο Νέων Κορινθίας , κ. Εμμανουέλ Μαππούς στο τηλέφωνο 27410-29980 Δευτέρα – Παρασκευή 11:00- 18:00 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση  europa@knk.gr.
Προσφορές θα γίνονται δεκτές και κατά τη διάρκεια του παζαριού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου