Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

1ο bazaar από το babyfeat για καλό σκοπό


Η ΜΚΟ “Babyfeat ” διοργανώνει το πρώτο babyfeat bazaar, με την φιλοξενία του χώρο δημιουργικών δράσεων “μικρές ιστορίες” στις 04 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 17:00. Τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΒΟΥΛΑΣ ΚΑΑΠ ( πρώην ΠΙΚΠΑ).
Το πρόγραμμα της ημέρας.

11:00 – 15:00 Δημιουργική απασχόληση και ζωγραφική για παιδιά προσχολικής ηλικίας από τους παιδαγωγούς της Πρότυπης Προσχολικής Εκπαίδευσης TENDER AGE.
12:00 – 13:00 Κουκλοθέατρο “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ”. Μια τρυφερή ιστορία, με ήρωες (κούκλες),το λαγό, το σκίουρο, την κουκουβάγια, το πουλάκι ,τον σκαντζόχοιρο, τη χελώνα και έναν χιονάνθρωπο.Η παράσταση απευθύνεται ιδιαίτερα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.Κουκλοθέατρο παραστάσεις Μπατζάκη Αγγελική
15:00- 16:00 Θεατρική παράσταση “Μήλα, ζάχαρη, κανέλα!” από το Θέατρο Φούρνος, για παιδιά από 2,5 χρονών μέχρι 5.Παράσταση με δύο ηθοποιούς κούκλες και ενεργό συμμετοχή των παιδιών.
Από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 στο χώρο θα υπάρχει:
  • Έκθεση φωτογραφίας προς πώληση της Κλαίρη Μουσταφέλλου “Τα παιδιά του Κόσμου”.
  • Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από το ζαχαροπλαστείο Kyveli Patisserie!
  • Χειροποίητα κοσμήματα με ασήμι και ημιπολύτιμες πέτρες από την Gaminita.Χειροποίητα κοσμήματα από φυσικά υλικά, για το χειμώνα από την Carducci, και χειροποίητα κοσμήματα με κουμπιά από την Λάβα.
Επίσης θα βρείτε σαπουνάκια, τσάντες για τα ψώνια από την γιαγιά Dodo, ξύλινα παιχνίδια και αντικείμενα Lanka Kade που υποστηρίζουν το ηθικό εμπόριο, οικολογικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια moulin roty και goetz-puppen, παιδικά βιβλία από το Μεταίχμιο και γιορτινές χειροποίητες δημιουργίες από τις Craft Fairies!
Χορηγίες σε είδος: παιχνίδια Lanka Kade-moulin roty – goetz-puppen , παιδικά βιβλιά Μεταίχμιο, γλυκίσματα Kyveli Patisserie, καλλυντικά Φαρμακείο Λώρα Κιρκιμπολάκη, χειροποίητες δημιουργίες από τις Craft Fairies
Η παράσταση “Μήλα, ζάχαρη, κανέλα!” είναι χορηγία από το Θέατρο Φούρνος και οι δραστηριότητες και το κουκλοθέατρο είναι προσφορά του TENDER AGE. και θα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε δωρεάν!
Υ.Σ. Δώρα έκπληξη για όοολα τα παιδάκια
μαζί με το ημερολόγιο του 2012 που ετοίμασε το babyfeat για εσάς!!! και για τα μικρά και μεγάλα παιδιά του ΚΑΑΠΒ φέρετε εσείς από το σπίτι δωράκια, παιχνιδάκια, είδη υγειηνής και ρούχα, παπόυτσια σε καλή κατάσταση!
Κουκλοθέατρο παραστάσεις Μπατζάκη Αγγελική τηλ. επικοινωνίας 210 2758216 & 6974406857
Gaminita: Εύη Ευσταθίου Τ: 6977 719951@: evgepef@gmail.com & evgef@yahoo.com
Carducci: Ειρήνη Μπουρούτη irene.carducci@hotmail.com, Κ:6948385866
Λάβα: Κλαίρη Μουσταφέλλου clairy.moustafellou@gmail.com, Κ: 6932912058

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου