Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Πάτρα: Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις για την Τράπεζα Τροφίμων

Η Δημοτική Ενότητα Παραλίας σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Οργανισμό και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων θα παρουσιάσουν δύο δωρεάν παραστάσεις της θεατρικής ομάδας «Οι Ταξιδευτές της πρόζας» της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας στις 7 και 8 Ιουλίου 2012, για την ενίσχυση της τράπεζας τροφίμων του Δήμου και της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών.


Το έργο που θα ανεβάσουν «Οι ταξιδευτές της πρόζας» είναι: «Η Θέμις έχει…θέμα», 12 ευθυμογραφήματα του Δημήτρη Ψαθά διασκευασμένα και σκηνοθετημένα από το Χρήστο Μπαϊρακτάρη.

Οι παραστάσεις θα είναι με ελεύθερη είσοδο γιατί η θεατρική ομάδα παίζει πάντα αφιλοκερδώς. Αντί εισιτήριου θα συγκεντρωθούν συσκευασμένα τρόφιμα (αλεύρι, λάδι, ζυμαρικά, κουτιά γάλα, όσπρια κλπ) που θα δοθούν σε οικογένειες της περιοχής που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα καθημερινής επιβίωσης.

Οι παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο 7 Ιουλίου στο συγκρότημα «Πατρινής Παιδικής Εξοχής» στη Παραλία Ροϊτίκων και την Κυριακή 8 Ιουλίου στον αύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Μιντιλόγλι.

Ώρα έναρξης 9 το βράδυ.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου